Att dra gränsen

Mellan privatpersonen Li och företageren Li. Nu ska den göras mer tydlig. Efter nyår ska det göras en nystart, jag har äntligen hittat kraften till att ta tag i det. Har även förstått att det går inte att vara så överdrivet snäll. En bra början var faktiskt den händelsen från Rommehoppet. Jag satt ner foten, fick lite skit men inte slutade jag att sälja biler/fotografera/sänka priserna.

Det är svårt för mig som är så ödmjuk och snäll att vara tillräckligt ”hård” på både mig själv och vart gränsen går vid användandet av mina bilder. Jag kommer även börja rikta in mig mer på företag/porträtt och bröllop. Kommer självklart inte överge hästarna, det är mitt liv. Älskar att fota ridsport och allt som har med hästar att göra.

Däremot bor jag i en del av detta avlånga land där det inte är så lätt att sälja bilder. Så jag kommer precis som iår, välja ut några tävlingar och sen börja marknadsföra mig mer mot marknader där det finns pengar. Som företagare är det inte möjligt att leva enbart på nöje i början.

Funderar på att skaffa en liten studio för att kunna erbjuda produktfotograferingar till företag och lite husdjursfotograferingar. Även att skaffa ett deltidsjobb, körkort och en fullformatskamera. Detta är mål som ska genomföras under nästa år. Om jag hittar ett deltidsjobb, får igång företaget ännu lite mer kanske jag kommer ha råd att flytta hemifrån.

Men prio 1 är körkort och skolan. Nu när det är lågsäsong inom fotodelen får jag ägna mig åt lite andra men lika viktiga saker. Vill någon ha en logga/header etc så hör av er, jag tar emot grafiska uppdrag också. Kanske borde skriva ett inlägg om vad jag gör inom det grafiska, har mestadels blivit foto sen i somras.

Det var lite tankar/känslor/planer från min sida. Jag har någon lite redigeringsperiod där jag redigerar om mina bilder till det bättre. Ni får höra av er också angående detta om ni vill se nya versioner av era provbilder. Nu ska jag i alla fall göra mig klar för en ridlektion 🙂

_DSC4073

Bild från SM i hoppning som gick i Falun.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s