Varit sjuk, pluggat och lite vintertrött

Tråkig rubrik men det sammanfattar vad jag gjort senaste månaden. Jag är fortfarande förkyld, lite täppt i näsan och hostar. Hade första feberfria dagen igår på en vecka, nu ska jag försöka vara still så jag kan rida på måndag. Men jag har inte bara varit sjuk. Hunnit fota en hel del sen jag fotade Blackie och Dompe.

Fotat hunden en hel del, fotat Sabina, en portfoliofotografering, en porträttfotografering med Elsa och så körde jag lite porträttfotograferingar av kontraktsryttarna på ridklubben. Nu har vi fått snö igen. Men inte tillräckligt enligt mig, behöver mer för att fota riktigt snygga snöbilder.

Jag har även pluggat på, kommer framåt, sakta men säkert. Börjat blogga om mitt andra stora intresse, kpop/jpop/manga/anime/asiatiska dramor. Kommer nog även blogga lite mer allmänt om japanska grejer. Jag kan nämligen inte lika mycket om de andra länderna som Japan. Men det pratet lämnar jag till andra bloggen men för de som är intresserad klicka här. Nu till lite bilder som jag tagit under tiden jag inte har bloggat.

_DSC1557_DSC1611_DSC2095_DSC2339_DSC2590

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s