Torsdag 3 mars

Hejsan, längesen jag skrev något inlägg. Eller har ju postat lite bilder men inte berättat om vad som händer i livet. Idag fick jag prata med en saknad vän, det var trevligt. Var väldigt längesen vi pratades vid över mobilen. Sen har jag pluggat, lagat mat och promenerat med hunden.

Imorgon blir det nog att städa mitt rum, inte så stökigt men hundhår och damm överallt. Dags att fräscha upp lite. Förutom det ska jag väl ta och plugga vidare men inte lika mycket som idag. Känner att om jag inte är i från datorn några fler timmar imorgon lär huvudet sprängas ihelgen och det vill jag inte.

Just nu ser jag på handboll och bara myser i soffan. Längtar tills Göteborg horse show och min Stockholmsresa i april. Då ska jag äntligen få träffa Jessica igen. Vi ska nämligen på körsbärsblommornas dag i kungsan. Kanske hinner träffa två kompisar till i Stockholm, varav en av dem är den jag pratade med idag.

Bilbo, syrrans katt bor här igen, men han kommer nog åka hem inom någon/några dagar. Förra gången bodde han här närmare tre veckor. Blir bara en kortvistelse för att han ska få springa av sig lite. De bor ju endast i en 1a så det är lite trångt för en ung och busig katt. De jobbar ju på dagen så han har ju inte sällskap 24/7, så han blir lätt för pigg. Men han lugnar sig nog när han blir lite äldre. Annars sköter han sig bra, men skönt för honom att komma hit ibland och han är så mysig.

Nej nu ska jag ladda ner någon film/konsert eller leta på en drama som jag ska kolla på innan jag lägger mig. Känns som klockan är 22 men den är endast 19.27. Ha det bra så ska jag nog försöka fota lite ihelgen, ha det gött 🙂

_DSC3361

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s