Mysfredag

Ja, bara mys och nödvändiga hemmagrejer göres idag. Gjorde en lyxfrukost, ägg med rom, bacon och en stor kopp varm choklad med grädde och en japansk drama. Kan det bli bättre? Knappast enligt mig. Speciellt när det snöar ute.

Efter det stack jag ut på en promenad med hunden efter ha betalat räkningar och bokfört lite grejer. Blev inget långt, det snöar som tusan, även om det snöade mindre på förmiddagen. Men både jag och hunden blev nöjda. Sen spelade jag Wii Fit plus. Det visade sig vara nästan ett år sedan och det var riktigt roligt. Fast det märks att jag inte har orkat tränat ordentligt sen före jul. Konditionen var inte på topp så nu är jag trött.

Väl färdig med träningen så blev det wook till lunch och lite tv-tittande. Satt kanske 30min sen kallade hunden, dags för promenad #2. Men vi gick bara till åkern och busade. Tog med mig en tennisboll som hon fick springa och hämta i snön. Fick använda näsan ordentligt och en gång tappade vi bort den men fann den till slut.

Nu sitter jag under en filt i soffan och ser på lite naturprogram som vanligt. Ska snart ta och dammsuga och städa badrummet. Får ta och städa mitt rum imorgon, dagen har liksom bara sprungit iväg. Har inte riktigt suttit still alls känns det som men ändå är klockan redan 16. Så nu ska jag ta och äta min chokladmousse som jag tänker unna mig och sen ska jag sätta fart, ha det gött.

_DSC3590_DSC1611

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s