God morgon

Okej, tillhör nog världshistorien att jag bloggar innan 9 på morgonen om jag nu inte ska någonstans och sitter på ett morgontåg. Har träningsvärk, solen skiner och är allmänt trött idag. Idag väntar en tur på Kärran, hoppas han är lika trevlig som alltid på onsdagarna nu för tiden.

Enda gången det har gått dåligt var på höstlovet och på träningen jag var med på förra veckan. Men ska nog öva galoppfattningar och försöka lista ut hur jag ska göra för att peppa igång honom så han tycker det är roligt. Han har inge problem alls när vi kommer igång, det är starten som det jämt krånglar. Han är kontrollerad så inget fysiskt, han vill bara inte fatta galopp alla gånger. Ibland sätter han världens fattningar och ibland blir det bara pannkaka. Kan vara jag som inte get rätt signaler.

Hur som helst, jag tänkte hinna plugga lite innan jag ska ut vid lunch, därav den tidiga bloggningen. Ska även skicka iväg en bild. Förutom detta händer inget mer, ska hinna gå med hunden innan ridningen också så nu måste jag sätta fart.

_DSC3681

Bild från när jag var vid stugan och släpade med mig båda kamerorna och stativet 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s