Hemsidan uppe

Nu funkar min hemsida igen, tog lite tid men nu funkar den. Passar på att göra om designen lite. Jag har en weeblyhemsida som jag brukar leka runt med när det kommer till design på hemsidan. Så kom fram med en snygg och enkel design i dagarna som varit.

Nu ska jag bara få till så liknande design på min wordpresshemsida. Förutom det ska mina prislistor uppdateras, hunden ska få sin eftermiddagspromenad och jag ska plugga. Ska försöka hinna med allt. Om tiden räcker till ska jag även pilla på ett nytt visitkort eller så beställer jag hem lika som innan.

Kommer ett inlägg om gårdagens ridning på Kärran också. Men bara om jag hinner. Jobb och plugg går i förväg. Har tränat i två timmar framför wii dessutom. Det är så jobbigt som man gör det och jag går all in så jag blir faktiskt riktigt trött. Så lite matkoma på det. Därför jag passar på att göra sånt som inte kräver så mycket hjärnaktivitet först.

Måste återuppstå från min matkoma innan jag börjar plugga. Ska även försöka redigera lite bilder som ska iväg, provbilder endast dock. Dags att sätta fart, tiden räcker inte till annars.

_DSC3365

Ovisad bild på Elsa och hennes fina ponny 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s