Fredag

Just nu sitter jag och väntar på att makaronevattnet ska börja koka. En snabblunch innan jag ska iväg på ett möte. Det ska bli jätteroligt. Lite pirrigt, möten är alltid lite pirrigt för mig. Har varit riktigt effektiv denna förmiddag. Hunnit plockat i mitt rum, städat runt lite, sorterat papper, gjort hål i papprena och satt in de i min pärm. Även hunnit duschat och gått med hunden.

Idag är det strålande sol, Let’s dance börjar igen och jag vet fortfarande inte hur jag ska ta mig till Fagersta. Jag hoppas jag hittar skjuts för vill fota, det var 100 år sen jag fotade när någon red ett ordentligt dressyrpass. Kan vara bra att väcka minnet lite, inte för att jag har glömt hur jag fotar dressyr men man blir alltid liiite ringrostig när man inte håller igång saker.

Jag har lagt upp ett Grafisk Design portfolio på min hemsida nu, äntligen fick jag upp det. Ska fyllas på allt eftersom och förnyas dess då mer saker jag gör. Håller på med en logga nu, den är snart klar och då kommer även den upp på hemsidan. Nu ska jag ta och käka min lunch och sen är det bara packa kameran och ge sig iväg på mötet. Eller de kommer och hämtar mig runt 14. Hon slutar ca 14 men de visste inte vem som skulle hämta mig. De bor inte så långt bort, kanske fem minuter med bil men det är långt för mig att gå. Är ju dessutom inte den snabbaste i världen. Så tills vidare allihopa 😀

_DSC3382

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s