Dagens ridtur

Den var så mysig, idag hade vi med oss mamma på turen vid älven. Däremot var det lite förrädiskt underlag, såg ut som det var vatten ovanpå men det var ren is. Men isen var så tunn att gruset ändå gick igenom men det var stenhårt så bara skritt.

Sen när vi kom ut till solen hade det tinnat och där travade vi och galopperade. Det blev en helt annan ponny kan jag lova. Det märktes på honom att han inte gillade underlaget, hade öronen lite halvt bakåt och såg lite allmänt uttråkad ut men sen direkt när vi kom ut i solen och underlaget blev bra så lös han upp och blev riktigt på tårna.

Tänkte trava iväg lite i förväg men då protesterade han och bockade, så mamma fick gå med några meter och då gick det bra. Han är sån mammagris haha. Har full koll på henne när jag har henne med och blir lite smått stressad när vi lämnar henne bakom eller gör halt och låter henne gå iväg.

De senaste veckorna har jag ridit på rörliga ringar och det går så mycket bättre än med fasta. Han krullar inte alls på samma sätt och får en helt annan form på honom. Så kommer fortsätta på det, annars är det tredelat som han bara rids på. Han är i alla fall så grymt fin just nu. Han blir nästan lite elektrisk nu för tiden och formen är högre utan att krulla sig. Så himlans skönt. Min sits har utvecklats också. I höstas fick jag kämpa med att hålla stödet i stigbyglarna på dressyrsadeln, nu är de nästan helt perfekt. Behöver bara hitta lite mer balans i kroppen och strecka ut benen så kan jag nog snart länga ett hål, känns rätt awesome. Tänk vad mycket bättre man sitter/rider i en dressyrsadel, är lite frälst haha.

Men nog om detta, ska in i duschen sen ut med hunden i solen. Vi ska träffa en annan labrador idag så Koda får leka lite. Kärran är i alla fall min lilla oslipade diamant ❤

_DSC3636

Vi är mupp 1 och mupp 2 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s