Hemma

Ja, kom egentligen hem i tisdags efter en grym helg i Göteborg. Så himlans underbart och vi fick se otroligt många fina ritter och fina hästar. Åt även mycket gott, hittade många roliga nya restauranger och såklart blev det en del shoppning. Synd däremot på det beteende som Penelope visade upp men det är tyvärr inget jag kan påverka känns det som. Tur att FEI för en gång skull faktiskt agerar.

Men jag hittade på SFbokhandeln i Göteborg, så himlans roligt, blev helt lyrisk, och på tal om lyrisk, jag tog mina bästa bilder hittills under GHS. Alltså det är inte okej att vara så kär i både bilder och utrustning. Kameran är helt otroligt, brusar typ inget på ISO 1600 och ger sådan otrolig skärpa med mitt 70-200 VRII.

Fast det häftigaste under hela resan var när Roffe red felfritt i både grunden och omhoppningen på Casall i Göteborg Trophy. Shit pommes vilken stämning. Man kunde bokstavligen höra om någon tappade något och sedan den gigantiska explosion av applåder och rop när han passerade mållinjen var enormt. Det var så grymt nära också att han vann hel shiten men tyvärr var det två snabba tyskar före denna gång. Men otroligt roligt att se Casall se så fräsch ut och hoppa så gudomligt bra.

Tror det är förta gången jag ser Casall även så taggad på ett ärevarv, stod och galopperade på stället och bockade till och med. Första gången det nog händer i Göteborg i alla fall som jag har sett haha. Har påbörjat min redigering av typ majoriteten av bilderna. Kommer nog inte redigera alla dock. Skapat ett album på facebook med dem och så finns de även på min instagram. Hur som helst så var det en underbar resa med så mycket roligt och häftigt att man vill spola tillbaks tiden.

Nu ska ladda om för fotojobb imorgon och redigering av dem bilderna och ska sätta fart och få klart lite album till hemsidan, betyder att jag ska spendera 24/7 framför datorn. Sen är det exjobbet, ska se hur det blir med det. Fast livet känns rätt bra just nu så bara köra på. Dags att träna lite framför wii och försöka väcka min lilla hjärna och kropp, skickar med lite bilder från helgen 😀

_DSC5937_DSC6007_DSC6207_DSC6348_DSC6398

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s