Måndagens hopplektion

Fick Syren igen. Var där i tid så borstade igenom hela svansen, det behövdes och den blev lite längre av det. Hann även borsta igenom manen och självklart resten av kroppen. Fast den var renare än hur genomborstad svansen var.

Hon var pigg, glad och mjuk som smör. Så rolig att rida när hon är såhär. Hon liksom bara går där. Kunde rida henne i en fin öppen och låg form utan att hon la sig på bogarna. Sen galopperade hon på mjuk och fint genom hela kroppen. Tog i över travbommarna också som vi värmde upp på.

Själva hoppningen gick hur bra som helst, hon skötte sig bättre än mig i alla fall. Eller jag tappade sitsen. Spände antagligen knäna och tappade stödet i stugbygeln. Blir rätt trött på mig själv. Men tror i alla fall jag inte slänger bak skänklarna över hindret i alla fall. Hoppade som på en stor oval 8-volt. Började med ett räcke, sen in på en volt med en galoppbom vid c, sen vidare på nästa räcke och sen avslutade vi på en galoppbom på stora a volten.

Fast det viktigaste var att hon bjöd och hoppade jättefint. Hann bara hoppa två gånger var och det gick bättre andra gången än första. Fick hoppa lite högre på sista räcket och som hon hoppade då. Tror vi landade i rätt galopp alla gånger andra gången. Travade av med gott om energi kvar och sen var hon nöjd. Nu ska jag ta och plugga och senare i eftermiddag ska jag rida Kärran. Förhoppningsvis duggar det bara och inte öser ner. Om himlan öppnar sig tror jag att jag står över ridningen men jag har som mål att rida. Verkar bättre med vädret nu än i morse i alla fall 🙂

_DSC2718

Fina Kärran ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s