Allt rullar på utom…

Skolan och körkortet. Så tråkigt, får det inte att stämma och motivationen är verkligen inte där. Men jag känner mig i alla fall inte tokstressad för stunden över skolan. Jag har i alla fall kommit på hur jag ska presentera andra delen av resultatet. Ska sätta mig och göra den imorgon. Har kört fast och inte kommit fram ett bra sätt att presentera analys #2. Nu tror jag mig ha hittat en bra lösning.

Förutom det då, jo jag redigerar bilder till 100. Gjort klart två album till hemsidan, eller är det tre klara redan? Är snart klar med Folkärna bilderna, sen ska jag ta tag i Hedemorabilderna, från dressyren som brukar gå i maj. Sen är det inte så många bilder kvar efter det.

Angående körkortet, ja vet inte vad jag ska säga. Tror jag ska ge mig själv en födelsepresent att skaffa en intensivkurs i teoriläsning. Hade kanske inte skadat? För det är liksom där haken liggen, får inte tummen ur och börja med den. Men nu ska det ske, körkort under sommaren. Kan inte dra ut på det länge. Hoppas jag håller det bara..har väldigt svårt att avsluta saker jag påbörjar. Men ett steg i rätt riktning är att jag faktiskt har kämpat på med mina album till hemsidan.

Är det även jag ska göra nu, göra klart bilder från Folkärna. Så tills vidare, ha det bra, ska försöka planera min resa till Åsebo på lördag också. Lär bli buss till Krylbo och en morgonpromenad därifrån till ridhuset. Enligt gps ska det ta 6min med bil och då tar det mig ca 20-30 min att gå 😉

_DSC3052

Arkivbild från Folkärna förra våren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s