Pepp

Jag borde sova, klockan är 23.30 redan men är inte speciellt trött. Imorgon bär det av till Heby med mina så kallade fotokorvar som vi kallar vår konversationen på facebook. Ska bli asnice att se alla fina ponnysar. Är otroligt pepp och ska se till att ta mina bästa ponnydressyrbilder. De som togs i Fagersta var trots allt bara på framridningen.

Denna tävling kommer jag inte ladda upp på Equipe, utan de som är intresserade får ta kontakt med mig via facebook och mail eller instagram. Vet att vi kommer faktiskt vara minst 3st aktiva fotografer som jobbar med detta. Ska bli roligt att träffas och förhoppningsvis håller väderprognosen. Det lovas 18 grader och strålande sol, inte bästa fotovädret men vem bryr sig. Är så trött på regn, kyla och blåst så lite skuggor på bilderna kan man alltid trolla bort lite med hjälp av Lightroom.

Nu kom jag av mig om vad jag skulle prata om mer, så det får vara tills nästa gång. Dags att sova så jag orkar med morgondagen. Ha det gött så spammar jag er med bilder under helgen, natti natti 😀

_DSC8261

Har preliminärbokat en fotografering med denna snygging nästa lördag dessutom 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s