Varför?

God morgon, kunde inte sova så var in på skatteverket och kollade en sväng, gått igenom minneskorten jag glömde igår och satt fler batterin på laddning även om de jag reda hade laddat antagligen räckt hela dagen men tog det säkra före det osäkra.

Fick i alla fall en impuls att kolla upp hur Falu RS hade lagt sina klasser inför deras ponnydressyrmeeting i juni då jag såg att det kapats ett evenemang för tävlingen på facebook. Precis som idag, i Heby går de nationella klasserna inomhus på lördagen, såg inte hur det gäller på söndagen.

Då är min fråga, varför inomhus?! Varför kan inte lika väl lägga de nationella starterna utomhus? Är det på grund av det inte finns högtalare ute till musik eller beror det på att ponnyerna har mindre att titta på? Eller föredrar domarna att sitta inomhus? Så många frågor som jag inte riktigt förstår. Nu vet jag ingen mer klubb med nationella klasser inom ponnydressyr än Falun men går alltid de nationella dressyrklasserna inomhus här i närheten? Vad jag ser på bilder går de neråt i landet utomhus?

Som fotograf gör detta faktum mig väldigt besviken. Vill ha chansen att ta högklassiga bilder på dem som även rider nationellt. Jag har utrustning som klarar av ridhus men inget slår utomhuskorten. Så jag hoppas att de nationella klasserna går utomhus på söndagen i Falun i juni. Har nämligen bara fotat en nationell dressyrtävling innan och den gick inomhus, eller kanske var regional men då var det i början av april förra året så jag förstår att de inte ville vara utomhus. Men i juni borde det vara tillräckligt varmt för det.

Nu som sagt är detta bara lite fundering klockan 07.00 på morgonen eftersom jag aldrig varit på ett nationella meeting på sommaren mer än när det gäller hoppning. Det tråkiga är att de övriga meetingarna oftast går långt bort.

Det var allt för denna gång, nu ska jag göra frukost och packa inför denna underbara dag ute i solen med kameran och mina två vänner ute vid Hebys utomhusbana.

_DSC4758_DSC4810_DSC4823

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s