Fredag

Hej hopp, fredag igen, veckorna bara susar förbi och jag kommer inte komma till Mora. Det har strulat sig med skjutsen, så jag får gott vänta till nästa år. Har inte fotat det innan så kan lika väl vänta ett år till. Visserligen lite skönt, men ska försöka få ihop en skjuts ner till Eskilstuna istället på söndag. Då borde jag vara piggare än om jag hade fotat i Mora imorgon.

Nu sitter jag bara och myser i soffan framför tven. Katten sover i ena soffänden och pappsen äter frukost. Mamma jobbar, syrran jobbar och jag ska plugga/redigera bilder. Ska ner till mammas jobb en snabbis ikväll för att fota lite efterbilder på en tjej som vann majmånads make-over tävling på mammas jobb.

Förutom det, händer inget mer.Bildredigering och plugg tar sin lilla tid. Jag försöker bli klar och kom på i skrivande stund att jag ska dra min vinnare i min tävling. Återkommer med vinnare i helgen. Så för att vara lite effektiv tänker jag nu äta frukost och göra mig klar för lite nytta. Skickar med lite bilder som absolut inte får använda av någon annan än mig. Annars trillar en faktura ner på det dubbla beloppet som bilden är värd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s