Känslan att bli nekad

Är inte direkt någon trevligt känsla. Speciellt inte när man inte får en anledning. Känslan av att bli nekad när man känner att det finns en utvecklingskurva, både inom själva fotograferingen och redigeringen. Att jag först får höra att tävlingen har ensamrätt men sedan att det har gjorts ett undantag.

Jag har inget bevis på varför det är ensamrätt på en annan stor tävling i Dalarna, det är bara ett rykte men att det har varit problem med fotografer innan på tävlingen. Jag har fått för mig att detta är mitt fel. Att jag har sett till att det har hänt, att det är ensamrätt på denna tävlingen.

Om det är på grund av mig så kan jag med handen på hjärtat säga att jag inte har gjort något fel. De som känner mig och vet hur mycket jag kämpar med prestationsångest och att våga ta lite plats inte skulle med flit sätta mig i en situation där min chans att få fotografera på denna tävlingen blir obefintlig.

De som vet hur jag är som person vet att jag är alldeles för naiv och tyst av mig, så nu är frågan är om det beror på mig eller på faktumet att det kan bli upp emot fyra stycken fotografer på en regional tävling? Det finns inga direkt bevis, jag kan bara spekulera men fick nyligen nys om att jag på vad jag tror är personliga preferenser nekad gör mig så besviken.

Besvikelsen att bli nekad endast tre dagar innan Dalahoppet sitter fortfarande kvar. Att jag blir nekad kan jag ta, men det är själva grejen att gå och vänta på svar men får det endast tre dagar innan själva tävlingen är inte okej. Nu hade jag en plan B men utan det hade jag om nekandet kommit tidigare planerat in en annan tävling eller öppnat upp för bokningar för privatpersoner/företag.

Fick ingen direkt förklaring till nekandet heller mer än att det hade gallrats bland ansökningarna och jag var en av de som fick nej. Som nog rätt många vet fick inte Linda Andersson ingen ackreditering och det känns så fel att det blev så. Hon om någon förtjänade ackreditering på Dalahoppet och vet att många av ryttarna ville ha henne där. Men hon fick inte, vad beror detta på? Hon har företag, gör allt vitt och levererar otrolig hög kvalité på alla sina bilder. Enligt mig är hon en av Sveriges bästa hästfotografer. Då måste man börja ifrågasätta anledningen till nekandet?

Nu ska jag ta min besvikelse och trötthet till sängen för att sova. Imorgon ska jag fortsätta redigera ett gäng bilder som ska iväg till en kund och ska även beställa en förstoring till Elin från Strömsholm.

11391770_1095903393756841_9139518765638624544_n

Words!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s