En vanlig måndag

Ja, en helt vanlig måndag, har köpt lite tågbiljetter för lite roliga resor, en ska göras idag och nästa sker i juli. Sedan håller jag på att planera in lite tävlingar. Har även bestämt att jag ska lämna in kameran och objektivet på rengöring efter fotograferingen med Emma på onsdag. Tur att jag har min d7000 men kommer såklart att sakna mitt 70-200.

Just nu väntar jag på att pastan ska koka färdigt samtidigt som jag glor på serier. Känns i knoppen att jag fastnae framför en film vid tv:en lite länge men den är så bra så kunde inte slita mig. Det sägs att man kan sova när man har dött. Så det är bara kötta på.

Ska se om jag inte kan skriva in mig på en intensivkurs i körkortsteori här i veckorna också och sen får vi se hur länge det kan ta innan de tycker jag är redo för att köra upp och så. Läskig tanke men det är väl dags nu, att få det där rosa kortet. För då skulle jag bara kunna ta bilen och köra dit jag ska för att fotografera. Fast samtidigt spar man en hel del pengar om det faktiskt går kollektivtrafk dit man ska. Kommer inte sluta åka buss för att spara på bensinpengarna.

Nu låter det som pastan är färdig så ska ta och värma min lax som blev kvar sen igår och sen njuta av den goda maten. Kan varmt rekommender att handla fisk av fisk-killen, de åker runt med en bil och så får man fisken i händerna och kan betala med swish 😀

_DSC0935

Bild från i lördags 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s