Lite sommar

Ja äntligen är det lite värme igen. Så himlans skönt, idag blir det ut till stugan då pappsen tagit semester. Ska se till att läsa, sola och kanske bada lite beroende hur varmt det är i vattnet haha. Idag ska jag ringa till körskolan, ska se om de har en intensivkurs jag kan gå på.

Nu när pappsen har semester kommer vi tillbringa så mycket tid det går i stugan så länge det är varmt och inte blåser storm. Det är skönt att få slippa tänka på måsten och göra saker. Eller det finns alltid något att göra där men det finns ingen tidpress eller något sånt. Om vi sover över inatt så kommer jag ut och fota solnedgångsbilder på måsarna om de är kvar. De flyttar hela kolonin när ungarna är flygfärdiga så hoppas på att de är kvar.

Nu när bloggenergin och inspirations börjar komma tillbaks tänker jag visa en hel del ovisade bilder som jag har tagit under min inaktiva tid. Min nästa fotografering är nog på Åsebo och sedan sista dagen på daladressyren. Lite kort om hur dagarna kommer se ut framöver och kommer skriva lite hur det har gått med ridningen framöver igen och vad som har utvecklats. Men eftersom jag har haft sovmorgon är det nu dags att äta frukost, kanske skriver lite från stugan senare idag, ha det gött tills vidare i värmen 😀

_DSC1164

Nytagen bild på mig från en fest i Eskilstuna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s