Hem en sväng

Hemma för att vattna gräsmattan där vi sått nytt gräs och ska handla senare antagligen. Det är fortfarande kanonväder och det är så himlans underbart. En svag bris, ca 23 grader i vattnet och nästan 25 grader i skuggan. Just nu kan jag dö lycklig.

Däremot sitter jag vid mammas dator, så har inga nya bilder att visa er. Tog lite måsbilder ute vid stugan igår men annars inte så mycket. Var ut en sväng och fiskade gädda med pappa och självklart när jag får en på ca 1m har inte pappa huggkroken med så vi tappar den halvvägs upp i båten. Hur roligt är det på en skala?!

I alla fall så solar jag, läser och badar jag. Helt underbart att bara vara, slippa göra något. Men ska ta och redigera lite bilder ikväll tror jag efter det nya försöket att hitta samma gädda och denna gång få upp den. Det är andra riktigt stora gäddan jag tappar, tappade en förra eller förrförra året av samma anledning så nu är det tredje gången gilt!

Längtar tills jag får fota igen men behöver inte vara lika varmt, några grader kallare, runt 21 räcker för både mig som fotograf och de som ska tävla. Klagar inte men oftast blir både vi och djuren sega av denna värme så någon grad kallare gör inget. Inte för att jag tror att rekordet på över 30 grader kommer slås. Förra året när jag fotade Birgittaträningen hos Emma var det över 30 grader i skuggan, då var det faktiskt lite väl.

Fast de som rider neråt i landet verkar faktiskt ha runt 30 grader så en spark i baken så de orkar rida sina livs ritter under speciellt ponny SM i dressyr. Nu ska jag ta och skriva ut en faktura och sen kika lite på tv tror jag, ha det gött nu i värmen, bada och drick mycket:D

_DSC1432

Nästa helg kommer jag till Åsebo för att fota lite ponnyhoppning, hoppas på samma fina ljus då som i Säter där bilden togs. Men det behöver inte regna! 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s