OS2016

Sitter och väntar på Sarah Sjöströms andra final, började se Sveriges handbollsmatch men somnade i slutet av 1a halvlek sen sov jag i stort sett igenom hela 2a halvlek. Nu är jag vaken, tog lite att tugga på, gjorde mig klar för sängen och bestämde mig för att nattblogga. Om jag inte gör något kommer jag somna lagom tills att Sarah ska simma.

Imorgon(idag) ska jag rida Sherekhan en sväng, får se hur pigg man är. Om energin är i botten blir det ett välbehövligt skrittpass, men det visar sig. Tänker rida sent på dagen, lär inte orka upp vid 10 direkt. Innan ska jag i alla fall se på Grand Prix dressyren på Viaplay. Samla på sig massa inspiration ska det göras. Däremot rider Charlotte på torsdag men det finns en del bra ryttare som ska rida redan imorgon.

Nu ska jag koncentrera mig på simmningen och sen ska jag sova. Längtar till sängen kan jag lova haha. Måste klassas som skogstokig som är uppe och kollar på OS såhär sent varje natt. Igår kollade jag på basket tills ca 2 på natten och nu sitter jag här, en skruv lös right? 😉 Fast nu är det dags, håller alla tummar och tår för Sarah och Michell 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s