Fotoåret 2016

Gott nytt år! Här kommer lite kort om året som varit i bilder. Har fotat en hel del tävlingar under året, sålt mer bilder än förra året så det går framåt. Överlag har det varit ett bra fotoår, utvecklingen finns även om den inte är stor. Ni får avgöra själva men det jag har mest utvecklats inom är porträttdelen.

Januari – Mars

April – Juni

Juli-September

Jag har även fotat en hel del annat än bara hästar. Fotat barn och porträtt på husdjuren och alla fina fåglar ute vid sommarstugan men har i stort sett inte fotat någonting sedan september. Detta beroende på vädret och hur mörkt det blir. Eftersom jag inte har en studio fotar jag bara ute och haft en liten inspirationsdipp. Istället för att tvinga fram något så har jag låtit det varit. Hunnit iväg till Fotomässan, träffat en saknad vän och fotat hennes bebis.

Nu väntar ett ännu bättre år och ska se till att utvecklas ännu mer och få fler större uppdrag, ger inte upp min dröm att bli en känd fotograf. Kommer införskaffa lite studiogrejer så som blixtrar och bärbar bakgrund så jag kan åka ut till företag för att fota personalporträtt.

Tänker även leta lite fler samarbeten och kontakter för att synas ännu mer och även se till att ta körkort så jag kan ta åt mig uppdrag utanför Dalarna och där det inte finns bra kollektiva alternativ. Det var mitt fotoår, har fler bilder och ovisade bilder, påbörjat redigering av en hel del bilder så vi höres för nu ska jag ut och rida 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s