Flyttstädat

Hejsan, idag har jag flyttstädat. För er som inte vet kan jag meddela att jag äntligen ska flytta hemifrån. Ska ta över syrrans lägenhet på stan. Har inte riktigt känt för att flytta innan men nu längtar jag som tusan, ska bli så himlans nice. Men det känns som jag aldrig kommer in haha. De tar sådan tid, ändå har det bara gått två veckor sen de fick nycklarna till andra lägenheten och med allt stök som ingår med jul och nyår ska jag väl inte klaga…fast nu längtar jag verkligen.

Förutom detta så har jag varit med syrran till Borlänge och shoppat, redigerat bilder och fotograferat och äntligen fått in en fotografering med Emma och Elin. Ska bli asnice, blir även två ridpass på lilla Syren ihelgen. En helt okej helg, dessutom är jag ensam hemma imorgon till lördag. Något som inte är lika nice är att Sherekhan är såld, kommer sakna mina onsdagar ute i Rensbo, men nu börjar skolan snart och jag ska se till att få körkortet.

Fast det kommer fortsättas att flyttstäda till och från nästa vecka och kanske v.2 är jag inne i lägenheten. Lagom till skolan börjar. Ska se till att beställa hem mina japanska böcker som jag behöver till kursen jag ska läsa. Kanske borde försöka göra klart en släpane skoluppgift innan v.3 då japanskakursen börjar…hmm…ska även komma igång med exjobbet, sista rycket! Aja, nu ska jag slappa och bara mysa framför datorn/tv:en. Ha det gött och ska försöka blogga lite mer igen.

_DSC8664

Saknar att fota dessa underbara människor och deras minst lika underbara hästar! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s