Lite vinterbilder

Lite nya bilder, tog med kameran ut på en promenad med mina underbara och speciella djur. Alltid lika roligt att ha med Bilbo på promenad, känns lite komiskt. Bilderna får tala för sig själv hur vädret var ihelgen. Var dessutom själv fre-lör, hur skönt som helst, bara myste och åt gott.

Igår var jag till Emma och Elin för första gången sen i somras, var så otroligt roligt att få träffa dem igen och se hur mycket dem och hästar har utvecklas i verkligheten och inte bara genom blogg och instagram. Det var snorkallt på förmiddagen så jag blev som en pinne men under dagen blev det både varmare och bättre väder, hur underbart som bara den.

Längtar tills nästa gång och hoppas det inte dröjer lika länge som denna gång. Förutom detta har jag även ridit Syren två gånger. Lördag och söndag kort och gott. Hon var lite jullovsseg förra helgen vid nyår men nu har hon kommit igång igen och är lika pigg igen. Nu när vi äntligen fått lite mer ork så ska det börjar utvecklas ännu mer och sättas mer styrka och det ska bli ännu mjukare i sidorna och jag måste bli 100x snabbare ihjälperna…det är väl bara nöta nöta och nöta! Måste även vara lite mer konsekvens, hon är trots allt inte en bebis, men hon gör ju saker för att jag låter henne skicka ut bogen och bli stark osv osv. Kvickhet, kvickhet Li, hur svårt kan det vara?!

Hur som helst, nu ska jag käka och sen bär det iväg ut till ridskolan för första lektionen denna termin. Hoppas på ett bra pass så inspiration fortsätter uppåt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s