Gårdagens ridpass

Fick min lilla Syren, alltså världens bästa ponny. Hon har det inte lätt med att vara framtung och rids 90% av nybörjare men hon kämpar så gott hon kan. Efter en höst av tragglande så börjar det släppa mer och mer. Hon är så pigg och börjar bli så mjuk nu. Kanske borde ta de sista sparpengar och träna…men samtidigt…jag behöver alla ören jag kan smala ihop nu när jag flyttar hemifrån.

Vi travade bommar idag, vi gjorde om hela ridhuset till en 8-volt. Tre bommar på varje diagonal och tre bommar på C-volten och en lite upphöjd på A-volten. Gjorde detta i skritt en gång sen två gånger åt båda hållen. Där emellan galopperade några varv runt på fyrkantsspåret. Men vi blir bara fler och fler i våran grupp. Hela 10st, tur att fyra av oss rider varannan gång men det blir ändå minst 8st varje gång tror jag om ingen blir sjuk eller får förhinder.

Jaja, bara gilla läget, jag är mer än nöjd med Syren och självklart finns det saker jag kan göra bättre för att hon ska bli bättre så det är bara traggla på!

_DSC4766

Kan inte påstå att jag ser för stor ut på henne…<3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s