Lite bildredigering och snöstorm

Hejhopp, jag sitter med lite bilder, kloning, kloning och ännu mera kloning. Men vädret är totalt väderlöst så sitter gärna inne. Det blåser och snöar som bara den och eftersom det blåser yr det ju en massa också överallt. Det är såklart töväder samtidigt så kör försiktigt ni som ska ut idag. Tänker inte gå ut nödvändigtvis mer än med hunden. Lyckades komma in precis lagom till ovädret drog in.

Idag har det varit full fart från start, avskrivit mig från arbetsförmedlingen, ringt massa samtal, skickat meddelande till csn och hunnit med frukost, promenad med hunden och göra mig klar. Är även halvvägs igenom den första bilden och ska även hinna plugga körkort och redigera minst fem bilder, helst 10st innan kl 20…och på det ska jag gå med hunden igen, käka lunch och kanske packa lite…

Denna vår kommer bjuda på en massa nya beslut, levande och saker att göra. Skräckblandad förtjusning, ska jobba ännu lite hårdare med företaget och se till att få körkort. Förhoppningsvis är jag utflyttat inom två veckor eller drygt två veckor. Vi bestämde oss för att måla om i lägenheten innan jag flyttar in. Lägenheten är en bostadsrätt, så vi passar på nu. Ska i alla fall bli roligt som tusan och tror att jag kommer få en bra skjuts i rätt riktning för att orka med denna hektiska vår. Fast slut på pausen från bildredigeringen, ha en bra dag trots vädret, ta hand om er och kör försiktigt.

_dsc8931

Vart tog detta underbara väder vägen? Längtar tills nästa fina vinterdag!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s