Fredag 13/1

Hejsan hoppsan, fredag den 13, en otursdag sägs det men det ska vi se till att det inte blir. Ska vara lite effektiv, betala räkningar, redigera bilder och gå med hunden som vanligt. Mamma tog upp lax innan hon åkte till jobbet så ska hitta på något gott tills kvällsmat. Funderar faktiskt på någon krämig lax med pasta, inte 100 än.

Imorgon ska jag hämta min soffa jag har köpt av en person, jättefin och är en bäddsoffa så jag kan låta vänner sova över i lägenheten. Förutom det ska jag rida ut på lilla Syren, har inget sällskap än dock, vill ju ha det, mysigt med sällskap. Det löser sig på något sätt.

Längtar tills jag får flytta, men vi ska spackla en gång till, slipa och måla en del av väggarna innan. Vill verkligen flytta snart, är så otålig haha. Bara hålla ut ett tag till. Men min ursprungliga plan var att flytta in lagom till skolan började men får någon vecka hemma innan med plugg. Jag har i alla fall något att se fram emot förutom Göteborg. Så dags att kicka igång denna fredag, har en del att göra och får fortsätta längta till flytt och nästan en hel vecka i Göteborg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s