Nu kör det igång

Hej hopp, ny vecka, nytt liv, nya möjligheter eller vad det nu kallas. Idag har jag haft min introduktion av japanskakursen. Ska bli asnice med det! Känner mig motiverad till plugg och ska se till att starta exjobbet inom ett par dagar. Min genki-bok kom idag så hämtade ut den efter vi var till lägenheten för tvättning av väggarna.

De ska målas minst en gång så för att det ska kunna göras på torsdag kände vi att detta var en bra dag att tvätta dem för mamma är ledig på måndagar. Imorgon ska jag dessutom på möte angående timvik på skolor i kommunen. Mycket nytt och mycket som ska göras. Slut på lata dagar fast rätt skönt att ha lite mer svart på vitt när jag kan unna mig saker och ta det lugnt. Har gått lite i en gråzon hela hösten men nu är livet på G igen.

Nu ska det pluggas som satan, jag ska flytta, åka till GHS och se till att ta mitt körkort. En vår med massa nya grejer på gång och sen…är det bara att köra järnet med företaget dessutom, åka på tävling, fotouppdrag och leva livet right?! Påminn mig runt GHS att jag var såhär pepp i början av allt detta, lär kanske behövas haha.

Aja, dags att betala lite räkningar, kolla över lite papper och sen kika på min japanskakurs sen är det bara kila iväg för en ridlektion, sen är dagen slut. Kommer somna snabbt och gott inatt kan jag lova.

snapshot_2017116-4

Pepp 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s