Full fart

Ja ungefär så, gick upp 8.30, åt frukost, gjorde mig klar och sen iväg till möte vid 10.30. Var ett informationsmöte hur det är att vara timvikarie inom skolan, har anmält mig för sånt. Tog en timme, nu är jag hemma, har skrivit upp vad jag ska göra och kopplat in min externa hårddisk för att redigera lite bilder som ska skickas iväg.

Efter det blir det lunch, gå ut med hunden, sen plugga japanska, skriva till min handledare och fortsätta på en annan kunds bilder. Ska om jag orkar och hinner plugga körkortsteori. Även hinna laga mat däremellan eller något beroende på hur hjälpsam mamma är. Fast vi har en hel del rester som vi säkert kan äta.

Nu känns det som jag har mycket på ett bra sätt, hoppas denna känsla håller i sig. Känns lite skräckblandad förtjusning att jobba på skola, men det ska säkert gå super. Kryssade i att jag ville vara på Sture och Fyrklövern. Får se vad som händer, jag kan inte jobba på torsdagar under förmiddagen i alla fall.

Kommer nog ett lite inlägg om ridpasset igår, beroende på om jag hinner, orkar eller borde kanske rättare sagt. Jag kan, vill men måste koncentrera mig på annat. Roligt att blogglusten är tillbaks men tiden är lite knapp, men ska allt försöka göra det. Längtar till Göteborg som satan, ska bli asnice…åker ner redan på torsdag och hem på måndag wiiie. Nej nu får jag inte rulla in på det roliga ämnet, måste börja med bilderna.

_DSC9958

Min bästa investering förra året ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s