Gårdagens ridpass

Vi hade skänkelvikningar på ridlektionerna och oj det avslöjade mina svagheter och att jag inte är tillräckligt konsekvens. Så imorgon ska det skrittjobbas, enbart ridas för ytterhjälperna och hjälpernas ska tas direkt och inte minuter senare. Men har bara mig själv att skylla, är jag inte tillräckligt konsekvens och snabb så är det väl inte så konstigt att allt kommer med fördröjning.

Så fokus imorgon på att hålla handlederna raka, snabb hjälper ska ges, hur svårt kan det vara egentligen? Hon har varit lite sne senaste gångerna och jag har inte riktigt fått igenom det…eller hon slingrar sig lätt utomhus där vi inte har väggar och det märktes igår kan jag lova. För jag slarvade under lördagen och det fick jag betala tillbaks för. Som Jens säger, går det dåligt en dag beror det på att du slarvat gången innan, inte gjort dina rakriktningsövningar och inte gett korrekta och snabba hjälper. Så hemläxa på mig 1000x falt.

Men hon galopperade riktigt bra igår, var längesen hon gick så bra och jag kom faktiskt ner i sadeln så inte bara pannkaka igår. Hon var även grymt pigg, smet iväg i trav när vi kortade upp tyglarna efter framskrittningen och det gick inte långsamt men hon tröttnar fort när hon är så pigg…för hon ger verkligen allt i början sen sinar orken haha. Bara kämpa vidare för oss båda, hon kommer bli finare bara jag ger tusan i att vika handleden…speciellt vänster…nu kompenserar jag det genom att ge efter i höger varv så att yttersidan blir för lång istället. Alltid är det något, men vi tar igen i alla fall hälften imorgon. Nu ska jag slappna av framför en film sen är det bara sova och samla energi inför ridturen 😀

_dsc9641

Massa NO NO NO på den handleden, jag fick bort den ovanan ett tag under våren/sommaren men nu är det tillbaks 😦

_dsc9626

Tur att man har en förlåtande ponny som är gudasöt medan jag är en liten mupp 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s