Helgen

Söndag hela dagen även om den snart är slut. Har varit på kalas hos syrran för hennes pojkvän fyllde år. Träffade på en oväntad person, fick hälsa på en söt liten valp och ätit massa tårta. Har även hunnit gjort min japanska läxa, gjort klart den snarare och skickat in den.

Förutom det, ätit vårrullar som blev skitagoda. Självklart är de hemlagade. Är i stort sett bara det här hemma, sällan vi äter köpt men nöden har ingen lag ibland. Igår var jag ut och fotade lite Hanna hoppning, inte alla höjder på grund av det hemska ljuset. Kan lova att jag längtar tills utomhussäsongen.

Har även pluggat på med min japanska, börja med massa ord och fortsatt repetera hur man säger orden och även i olika meningar. Känner även att det jag en gång kunde börjar växas till liv. Det tog mig en dag om jag får skryta att lära om mig över 30st hiragana tecken. Det är meningen att och att vi klarar oss om vi lär oss 5st per vecka. Men tror nog att de flesta i denna kurs är väldigt drivna så det är nog många som kan minst lika många som mig.

Imorgon ska jag fortsätta plugga japanska och redigera bilder. Känner mig inte kry så tror inte det blir någon ridning men ibland kan måendet svänga fort så bestämmer mig imorgon. Kan hända att de ringer från skolan och vill att jag ska jobba. Har skrivit upp mig som timvik så de kan ringa samma morgon och be mig komma. Nu ska jag i alla fall koncentrera mig på serien jag ser på.

snapshot_2017116-4

Bästa valet på länge och känner mig så motiverad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s