Finns en anledning till allt…

Jag har upplevt Syren som sne till vänster på sistone. Idag valde jag att massera mig med massagekudden. Herrejävlar…där har vi nog en stor anledning till varför hon känts så sned. Det gjorde så himlans ont på vänster sida och var stenhårt jämför med höger där jag var mycket mjukare. Trodde inte att jag var så stel och ”fast” i vänster. Så undra på att det känts så snett…Tänk vad många ”snea hästar” det finns och det egentligen beror på att ryttaren är stel och ”fast” i den sidan som hästen upplevs sne i.

Jag tänker nu börja använda massagekudden oftare, stretcha och hålla mig mjuk för stackars häst som har en ryttare med fast sida som bara ger ensidiga hjälper pga att kroppen inte är som den ska. Så vi kanske borde börja kolla upp oss själva innan vi ringer ut massörer och kiropraktorn till hästen? Har vi en roterad höft borde ju det påverka ordentligt hur vi sitter och ger våra vikthjälper och även om vi tror oss ge hyfsat korrekta hjälper kanske kroppen ger andra signaler till hästen som inte vi uppfattar…Varför är det så komplicerat med ridning?!

Fast nu fick jag ju lite svar och något att jobba vidare på själv. Ska rida på torsdag, sista checken inför träningen nästa tisdag. Men fram tills dess ska jag massera, plugga, stretcha och jobba faktiskt. Jobbade nämligen första dagen som timvik som ”lärare” idag på Fyrklöverskolan. Ska jobba även imorgon samma tid, har varit på fritids idag och samma imorgon. En förändring är verkligen på G i mitt liv och är skäckblandadförtjusning. Men jag är på G. Upptäckt att det är endast en månad kvar till Göteborg. Bara köra järnet tills dess. Nu ska jag koncentrera mig och skrika över handbollsmatchen.

_dsc9626

Världens bästa lilla prinsessponny ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s