Dagen och morgondagen

Ska avsluta dagen på samma sätt som jag började den, med massagekudden. Himmelriket, hur underbart som helst. Den brukar finnas att köpa på Göteborg horse show så ni som ska dit investera i denna. Finns en hårdare variant än den vi har men den är stenhård i massagen. Jag somnade på soffan det första jag nästan gjorde efter jobbet idag.

Har varit en lika bra dag som igår, kom ihåg att motionera mitt ägg påvägen till jobbet. Desamma påvägen hem. Nu sitter jag i soffan, har pluggat lite japanska, ska snart lägga mig och se på film. Imorgon är det dags för lektion #2 på japanskakursen. Ska bli roligt, ska läsa igenom summary #2 innan jag lägger mig för att hänga med lite bättre. Eller det är ett önsketänkande, hoppas det kommer gå bra.

Ska även iväg och rida imorgon Syren imorgon, tror inte jag får något jobb imorgon…om det inte händer något speciellt imorgonbitti. Märks om de ringer mig kl.7 imorgon eller ej. Hoppas på att få rida på eftermiddagen efter lunch imorgon…annars kanske det blir på lördag men då måste jag redigera bilder egentligen…Svårt att få ihop allt ibland men det löser sig. Min magkänsla säger att det inte blir jobb, det visar sig hur eftermiddagen blir. De har fått information om att jag inte kan jobba på torsdag förmiddag i alla fall. Ska hinna ringa CSN imorgon, wish me good luck, will need it! Annars har jag inget mer att säga.

_DSC7307

Bild från förra årets tävling i Åsebo…funderar på att åka dit igen. Längtar efter att fota hoppning igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s