Ett snabbt inlägg

Onsdag förmiddag, har läst lite i körkortsteoriboken. Läste miljökapitlet och man blir inte klok på det. Men någon dag ska det fastna. Kollade igenom en del av översiktsfrågorna också. Under tiden jag läste satt jag med massagekudden.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, packa inför jobbdag två och kanske hinner med lite japanska plugg innan det är dags att äta och gå iväg. Är ridsugen, men får hålla mig tills imorgon. Ska försöka ringa till csn här i dagarna också. Det är mycket nu, har även en del bilder som ska iväg. Lite stressad över dem men ska sitta hela helgen tänkte jag. Kanske försöka hitta lite fotojobb och ska även innan helgen lämnat mitt CV och personliga brev till bokhandeln här i stan. Ett till jobb hade suttit fint, får försöka balansera upp vardagen på ett bra sätt. Detta jobbsätt passar mig verkligen, då hinner jag med skola och företaget på förmiddagen och lite under kvällen.

Men nu behöver jag sätta fart om jag ska hinna allt. Längtar tills jag får flytta in i lägenheten, den ska målas för andra gången ihelgen. Så det närmar sig sakta men säkert!

_DSC3881

Längtar så efter detta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s