En mysig helg

Hej hopp, jag har jobbat, därför jag inte har bloggat. Tänkte bara kika in här en snabbis. Ska snart och sova. I lördags red jag Syren, pigg, glad, stark och låtsas rädd för allt. Men jag fick igenom det till slut och då blev hon hyfsat rak, rakare än på länge faktiskt så det är positivt.

Förutom det har jag pluggat massa japanska, hunnit göra min läxa, två worksheets och ett fronterprov. Även läst mina sidor, lyssnat på en kort inspelad föreläsning och repeterat de nya glosorna och skrivit dem. Jag är så pepp på denna kurs så det inte är sant, men ibland får man lite hjärnsläpp hur vissa saker/meningar ska sägas.

Har även hunnit städat lite, ätit god mat och sett på tv och faktiskt hunnit slappa framför datorn. Har nog inte varit såhär effektiv på de senaste månaderna som jag har varit de två senaste veckorna. Skönt men lite konstigt att ha så mycket att göra. Skulle ha fotat idag men det blev inställt. Förutom detta hann jag se en grupp på Niklas Hakings träning som var i ridhuset på klubben. Inspirerande inför hopplektionen imorgon.

Så nu ska jag ta och se klart det jag ser på tv:en och sen ner och se klart min serie och sen sova. Mobilen har ljudet på i fall de ringer in mig för jobb. Eftersom jag nu idag har bokat en hotellvistelse i Göteborg i 4 nätter behöver jag alla pengarna jag kan få och ska dessutom flytta hemifrån. Men det löser sig!

_dsc0025

Ska ta och se över vilka tävlingar jag ska fota under kommande utomhussäsong också snart. Kom gärna med önskemål ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s