Fredag

Yay, fredag igen, tiden går för fort! Igår hade jag min japanskalektion, sen pratade jag en timme med personen jag ska ha denna veckas grupparbete med. Mycket trevligt och har hunnit påbörja plugga på de nya 50st japanska glosorna. Annars idag ska jag städa i lägenheten, plugga lite körkort, redigera bilder och plugga japanska om jag hinner.

Längtar till Göteborg, ska bli så himlans roligt, tre veckor kvar bara. Tyvärr blir det inget fotografering innan misstänker jag, har massvis att göra. Ska hinna med körlektioner,  körkortsteorin, japanskan, exjobbet och leva lite däremellan. Blir en hektiskt vår men än så länge känner jag mig bara pepp. Ibland såklart känns det rätt jobbigt när jag kommer på mig själv att jag måste hinna plugga annat än bara japanska men det går framåt. Ska försöka plugga 30min varje dag med körkortsteorin. Det löser sig, tror detta faktiskt ska gå nu.

Nu måste jag dock sätta fart så jag hinner med allt, men imorgon blir nog en mellandag, ska ha stalltjänst hela dagen och sen kanske hinna flytta in lite saker i lägenheten. Så får se om jag hinner blogga kommande dagarna, ska hinna göra en japanskaläxa med.

snapshot_2017116-4

Fortfarande lika pepp på japanskakursen som när boken kom, inge dipp här inte 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s