Jag har flyttat

Yaay, flyttade hemifrån igår kväll. Så himlans nice även om jag inte har allting här än. Ska hämta fler saker idag/ikväll och får hjälp att sätta upp mitt skåp i köket. Sov som en prinsessa inatt kan jag lova och det kändes som att klockan var mitt i natten när den ringde vid 7 imorse.

Upp, hällde upp kvarg och Proviva, gjorde mig iordning med tvättning och sminkning av ansiktet, körlektion kl. 8.30 nämligen. Åt min frukost, stack iväg till körskolan, gick alldeles för tidigt, tog ju bara 10min, trodde det skulle ta längre tid. Var i god tid i alla fall. Körde, gick hem, chattade lite med de som går samma japanskakurs som mig. Läste i teoriboken, lagade och åt bönpasta med stekt broccoli och champinjoner.

Sedan ut och gick med Sara och handlade lite mat på thaiaffären. Nu sitter jag här med solen i ansiktet och ska börja plugga. Fundera på min frågeställning till exjobbet, sedan är det möte med min gruppkompis till grupparbetet på japanskan.

Sen gått folk tänker jag ta lite rast och bara va. Sen är det ju dags att fortsätta flytta in saker. Ska nog ta en dag och fundera ut vilka böcker jag behöver sälja och vilka skor som ska iväg. Har nämligen alldeles för många par skor hemma, minst 20st tror jag eftersom jag har haft samma storlek i över 10 år så har hunnit samlat på mig och de hinner inte gå sönder…Aja, nu är det dags att sätta fart, mycket att göra, har lite bilder som ska gås igenom också. Helst hinna repetera mina japanska glosor också.

Sayonara~

snapshot_2017207-2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s