Strålande måndag

_DSC5677

Ja typ i alla fall. Solen skiner, jag har hunnit träna, sett på anime, diskat, gjort mig iordning och förberett mig inför grupparbetet i japanska kursen. Nu sitter jag fortfarande här vid köksbordet med min stora hög av japanskaböcker och papper för att förbereda mig inför kommande lektion på torsdag. Funderar på att passa på att gå ut i solen en snabbis innan kl 14 då jag har mitt grupparbete och Amanda ska kika förbi med ett usb så jag kan ge henne filmerna från igår.

Ikväll ska jag rida som vanligt, innan dess ska det pluggas japanska glosor och nästa japanska alfabet, katakana. Svårt men nyttigt och roligt. Solen värmer som bara den genom fönstret så lite vårkänslor börjar komma. Längtar tills det blir vår på riktigt och att det ska vara samma väder när jag åker till Göteborg nästa vecka.

Känns faktiskt lite konstigt att vi åker redan nästa vecka. Vart tog tiden vägen?? Får plugga som ett as innan så jag slipper det där nere. Eller kommer nog faktiskt inte kunna låta bli japanskan för den är ju så rolig. Om inte är det väl ett grupparbete som ska göras. Så, nu ska jag ut i solen en snabbis för att få lite energi, sen äta och göra grupparbete.

またね~

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s