Lägenheten

Den fina lilla lägenheten. Jag är så nöjd och älskar den. Har köksbordet som skrivbord och det går hur bra som helst. Brukar flytta datorn till vardagsrummet på kvällen, men får plats att äta bakom datorn ändå så den brukar stå där rätt ofta. Vet inte direkta måttet på lägenheten men tror närmare 40m2.

Imorgon åker vi till Göteborg, så himlans nice. Det har toksnöat hela förmiddagen och säkert under natten också här. Fast nu har det slutat så hoppas på att tågen rullar som de ska imorgon. Vill inte bli fast på ett tåg direkt…

Förutom det så har jag inte börjat packa, måste göra det, men har pluggat hela förmiddagen och ska fortsätta en stund snart igen men har lite lunchpaus. Gjorde klart det mesta igår så tar och varvar ner lite idag så man inte dör imorgon. Fast det lär jag knappast göra, ska spela massa pokemon och självklart ta kort. Detta år byter vi bara i Stockholm men får en timmes väntan där så gissar på pokemon och sushilunch med mamma.

Jag ångrar inte mitt val dock att plugga japanska, så himlans roligt men tufft. Roligt att märka att man snart kan prata LIIITE japanska även om man är långt ifrån kunnig. Kan typ några få meningar. Men det löser sig och nu ska jag vila så jag orkar plugga in över 60st glosor. Kommer ta med datorn så ska försöka blogga med bilder varje kväll från vårt lilla äventyr i Göteborg.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s