I Göteborg

Hejhej, har inte hunnit blogga under dagen, fullt upp, lite tv-tittande och en massa god mat. Nu halvligger jag i sängen med en sovande mamma i sängen bredvid. Har precis redigerat lite gamla bilder från förra årets Horse show här nere i Göteborg. Är sjukt pepp, tur att det börjar imorgon vid 9 redan.

Ska kanske shoppa en hjälm på mässan, äta mer god mat och träffa lite människor. Fotografer och ”vanliga” hästnördar är det väl som står på tur, fast ska hinna med en icket hästnördig vän är det meningen. Nördar själv lite pokemons nu när jag är i storstan. Men det mesta handlar om hästar i mitt huvud och vad/vart man ska äta för god mat.

Dock bokade mamma biljetter på Hairmusikalen på operan så det blir en spontanvisit på Göteborgs Opera med lite musikal imorgon kväll. Vet inte om jag längtar så men mamma säger att den är bra så är bara att följa med. För andra året i rad bor vi inte på Scandic utan på Vanilla Hotell. Helt okej, känns som vi bor i gamla kontor eller små lägenheter. Känns inte lika lyxigt som Scandic men man tar det som är billigast när vi bor här i 4 nätter och 5 dar.

Nu borde jag dock sova så jag orkar med morgondagen, ska bli asgrymt att se alla världstjärnor och gå på mässan. Så för att avsluta denna dagen blir det lite bilder från förra året. Ha det gött nu så ska jag ta och sova 😀

_dsc6551_dsc6212_dsc6296_dsc6418_dsc6791

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s