Mellomys och plugg

_dsc0254

Hejsan, söndag igen då. Veckorna bara rusar iväg, nu är det prick en vecka sedan jag och mamma fick se Henrik von Eckerman rida felfritt i Scandinavium och för att senare vinna hela skiten. Häftigaste jag varit med om på väldigt länge kan jag säga. Vi kom hem i måndags kväll. Nu har jag hunnit gjort grupparbetet för japanskan, ska fortsätta med bilderna jag håller på med och sen hem för lite mat hos föräldrarna.

Igår hade jag besök av Mariella och vi såg på andra chansen. ”Scandal” att Loreen åkte ut men bra att Lisa gick vidare. Under veckan har jag även hunnit tränat Syren för Karin. Gick hur bra som helst, men måste bli ännu mera effektiv. Fast det går åt rätt håll, är så himlans roligt att se hur fin hon börjar bli. Fick lite på film nämligen och i vissa sekvenser går hon faktiskt riktigt okej.

Annars har jag inte hunnit så mycket men ändå hur mycket som helst. Allt går i 100 så hinner inte riktigt tänka. Haft skypemöte om exjobbet, varit på möte, hunnit gått och jagat pokemon, pluggat över 100st japanska glosor, övat på japanska tecken, gjort halva läxan, haft japanskalektion, städat, ringt olika samtal och ja…jag vet inte riktigt vad jag har gjort.

Nästa vecka kommer det bli lika mycket ös om inte mer, måste verkligen se till att göra minutplanering, om jag inte håller den kommer hela dagen gå åt helvete. Eller kanske inte riktigt så illa lär det inte gå men det känns så. Tur att man ska få rida lite imorgon. Nu ringde dessutom mamma så hon kommer snart och hämtar mig. Höres och ska försöka ta en paus för att skriva här.

またね~

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s