Strålande dag

Ungefär i alla fall, vet inte om jag känner av pollen men nyser och det rinner i näsan helt plötsligt…Och är alltid förkyld på morgon…men det brukar ge sig under dagen och så börjar det om på morgon. Solen skiner i alla fall, men det är inte så varmt som ihelgen, blåser fortfarande kallt dessutom.

Varit ut på en promenad i alla fall, gjort sushiris så det är bara att rulla rullen och skära laxen till nigirisarna. Ska bli fett gött med sushi men innan det ska det fortsättas pluggas lite. Imorgon är det japanskalektionen igen och såg precis att jag fick 33/36 på första kanjiläxan wihuuuu. Kanji är så roligt men svårt samtidigt så det blir lätt att jag glömmer av allt annat i livet ehehehe. Så idag har jag mestadels letat texter och pluggat exjobb.

Ska leta jobb imorgon, ringa till ett ställe och hoppas på att jag får jobba på eftermiddagen. Annars fortsätter väl dagen som den alltid gör när jag inte jobbar, plugga plugga plugga. Ska nog ut och gå också, redigera lite bilder för att få göra något annat och dammsuga, ser rätt hemskt ut här just nu…Aja, dags att fortsätta läsa lite texter till exjobbet.

_DSC2259

En gammal bild på lilla söta Bilbo ❤

またね~

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s