Magsjuk

Hejsan, alltså från att varit på tipptopp humör och allt så blev jag magsjuk igår. Hur roligt är det liksom? Inte kräks, det kom på det andra sättet…men ändå, inte kunnat äta någonting. Eftersom jag knappt har ätit sen lördagskväll vet jag inte hur jag kommer orka med ridningen…hoppas magen tillåter en normalstor portion imorgon för då åker jag iväg…Dock är jag lite osäker på smittorisken…vill inte smitta någon direkt.

Vi får se, men antagligen är det nog lika bra att stanna hemma. Vill inte gå igenom detta igen. Tur att det var längesen sist! Får plugga exjobb istället. Förutom detta, så är jag fortfarande sjukt nöjd över lördagens ridpass, tänk om hon kunde vara så fin jämt hehe. Nu ska jag slänga mig framför tv:en och dö, klockan är ju rätt mycket faktiskt.

Enligt min kompis är det ingen smittorisk på torsdag för då ska jag iväg till Borlänge för sushi. Längtar som tusan och är redan sushisugen och godissugen. Ska fota på söndag antagligen, inomhus och dressyr på Falu RK, blir dock från läktaren så hoppas på bra bilder. Nu ska jag i alla fall ta och slänga ihop datorn eller om jag kopplar ihop den med tv:en och ser på någon film.

_DSC3881Längtar till sommaren!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s