Torsdag

Ojoj, snart är denna vecka slut men också min japanska kurs, helt stört. Fyra lektioner kvar bara och fem veckor på kursen. Alltså förstår inte vart tiden tar vägen?! Jag är i alla fall fortfarande sjukt pepp på denna kurs och ångrar inte en minut att jag valde att ta den. Den har gett mig så mycket motivation så det är helt sjukt.

Jag kommer fortsätta med japanskan men till nästa vår, vill ha ett studieuppehåll efter exjobbet. Nu har jag massvis med plugg framför mig…fortfarande kanske jag ska säga. Kursen är inte slut och måste lägga i en högre växel med exjobbet. Förutom det ska jag försöka hinna med körkortet, vill verkligen ha det nu. Har växt upp lite nu och känner att det är nödvändigt. Vill liksom satsa ännu lite mer på företaget och då krävs det körkort. För att söka annat jobb också behövs det Bkörtkort så bara lägga i en växel där med teori och övningskörning.

Så nu ska jag plugga, äta, plugga och sen somna till en film. Hoppas att grannen låter bli att spela högmusik och skriksjunga mitt inatten. Vaknade nämligen kl.05 imorse av denna person…Så inatt ska jag sova djupt och skönt.

snapshot_2017207-2

Pepp tjej som ser lite ljus i tunneln och det börjar bli vår! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s