Juni

Jajamän, juni redan, jag ska fotografera massa fina ponnyer ihelgen och gå på en studentmottagning på söndagen direkt efter jag har fotograferat färdigt. Ska bo kvar på klubben där tävlingen är så slipper gå upp allt för tidigt. De hade ett jättebra pris så det känns bra. Åker upp redan imorgon och kommer ha en helt underbar helg. Hoppas på bra fotoväder. Strålande sol är inte så skoj att fotografera i…Men det får gärna vara sol när jag ska fotografera i ridhuset.

Jag har under majmånad dessutom fotograferat varje helg, jobbat mer än någonsin på skola och dagis. Haft även varit med en kompis på tävling, fotograferat henne lite och själv ridit lilla Syren. Däremellan har jag såklart redigerat tävlingsbilderna, gjort slutprov i japanskan och lämnat in tre veckors läxor.

Nu är jag i stort behov av semester men tänker kämpa vidare tills vecka 26 för då kommer Jessika hit. Hon stannar en hel vecka, ska bli asnice. Men innan det ska jag hinna jobba, fotografera fler tävling, rida och plugga körkort. Så nu ska jag göra klart det sista innan jag ska sova, upp tidigt, börjar 8 imorgon men som tur är slutar jag 12.30. Bloggar kanske lite från tävlingen, slutar inte så sent på dagarna 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s