Bored to death

Ja, fy tusan, men vad gör man när ryggen inte är med än? Jag provade att gå utan alvedon/ipren i över ett dygn men vid lunch idag tog det stopp, smärtan blev för mycket. Även om det självklart är mycket bättre, nu kan jag röra på mig, sitta och stå utan problem men inte några längre stunder. Eller sitta går bättre än stå.

Men blir så seg, kroppen använder all energi till att läka så har inte mycket energi till övers just nu. Tänkte provjobba på måndag men får nog inse att det inte kommer gå. Flyttar kanske hem till lägenheten ihelgen beroende på hur det känns. Visserligen är det skönt att bli ompysslad…Får se…får låta det här ta tid, var ju en krasch…med änglavakt.

Tänker nog åka ut till stallet på söndag och pussa på min lilla prinsessponny. Behöver lite kärlek även om jag får rätt mycket djurkärlek här hemma. Kan lova att jag har saknat att haft husdjur omkring mig senaste halvåret! Aja, nu ska jag fortsätta glo på drama, kanske ta ut hunden lite på baksidan, hoppas hon inte tänker rymma…;)

_DSC0081_DSC0030_dsc8914

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s