Torsdag

Yay eller något, haft en bra jobbdag, snälla och glada barn. Dock har jag fått den där kända jobba-första-veckan-med-barn-förkylning. Så nu sitter jag här med rinnande näsa och typ redan stopp i bihålan på vänster sida. Men annars är det bra. Imorgon ska jag få pussa på lillhästen igen, hjälpa Amanda med inför tävlingen och förbereda mig för att fota massa fina hästar på lördagen (längtar)!

Efter jag har städat ska jag göra pannkakor med sylt och grädde. Sen blir det att redigera lite arkivbilder, alltid roligt att fixa bilder till instagram…tar bara lite lång tid. Hoppas på mycket jobb nästa vecka också, det är roligt att jobba just nu och kroppen strejkar inte…bara nu när jag sitter som en jag inte vet vad i soffan.

Längtar efter värmen, tycker det är galet att det redan gått en månad sen jag krockade och nästa helg ska jag tävla KM…Tiden sakta ner lite…eller ge oss fler timmar på dygnet. Så nu ska jag sätta fart med städandet och sen lär denna kväll rulla på för fort så jag måste sova för dagen/natten~

DSC_0157

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s