En helt vanlig tisdag

Typ, förutom att jag gav in för förkylningen och stannade hemma från jobbet idag. Det var en dålig ide för blev ju avslappnad. Har hostat som tusan, näsan håller på att släppa men hostan är inte bättre. Pratade en snabbis med Amanda i mobilen på hennes rast och sen var det kört ett tag…Så bestämde mig för att starta KM på lördag måste jag ta det så lugnt som möjligt så ingen programträning ikväll.

Har tröstat mig med att kolla på Breeders från Flyinge på förmiddagen, sovit och ätit frukost. Ska ta och plocka undan lite snart, bara redigera lite fler bilder från söndagens foto. Planen var att jag skulle fotografera tävlingen i lördags men jag orkade inte. Hostade inte men hade nog feber istället…Var inte pigg i alla fall.

Fick i alla fall en del fina bilder från turen till Emma i söndags. Längtar tills nästa gång. Jag är i övrigt pigg och glad, hel från olyckan och Syren har värsta formtoppen. Så går det inte bra då får jag vara glad för den fina känslan hon gett gångerna innan. Kan programmet, något positivt. Hade jag inte varit jobblös i över tre veckor pga olyckan hade jag skitit i att jag var sjuk men nu har jag absolut inte råd med fler sjukdagar, kan bli väldigt många fler om jag inte tar det lugnt…Så ska nog vara hemma imorgon också och sen jobba tor-fre och sen ”tävla” KM på lördag. Det var allt, ha det bra nu så höres vi, avslutar med en favorit från söndagen.

_DSC5845kopia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s