Om mig

Vem är det som skriver alla dessa inlägg? Jag är en 23 årig tjej från Dalarna. Älskar att fotografera, rita, läsa, rida och lyssna på musik och bara vara. Kan verka lite tystlåten och kanske lite kylig som beror på min blygsamhet. Men när man väl har lärt känna mig pratar jag på, ibland lite för mycket. Pluggar på Högskolan Dalarna. Kandidat programmet för Grafisk design. Innan gick jag tre år på NTI gymnasiet på medialinjen. Under de två sista åren på gymnasiet läste jag japanska. Något jag väldigt gärna vill ta upp. Förutom att jag gillar fotografi så gillar jag även webbdesign. Jag har alltid kodat min hemsida själv från scratch. När jag använde mig av blogg.se så kodade jag mina egna designer och hjälpte även andra. Nu är det bara min egen som kodas men tar åt mig lättare hemsidekodningar.

Ett av mina huvudmotiv när det kommer till fotografering så är det självklart hästar. Detta har nog inte undgått någon. Är en hästnörd, älskar hästar och har alltid ridit. Detta ledde fram till att hästarna blev mitt huvudmotiv. Vill däremot gärna bli en bra bröllopsfotograf och porträtt fotograf. Vill även testa på studiofotografering. Fast mina huvudmotiv är djur, porträtt och natur.

Har under slutet av 2014 startat eget. Har godkänd F-skattsedel och registrerad för moms. Har som mål att under detta första år investera i utrustning. Kommande köp är en fullformatskamera för att öka kvalitén på bilderna. Även för att ta bättre bilder inomhus där ljuset oftast är begränsat. Så om ni är intresserade av något grafiskt eller en fototjänst maila mig på info@lisjostrand.se.

_DSC4118

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s